Kom igång

Varje steg framåt ska vara konkret och greppbart.

Det säkerställer vi genom mentorskap, snabbspår eller stöd genom hela resor.

Mentorskap

Stöd till ledare eller team genom mentorskap eller mer aktivt stöd i form av ett par nya ögon på verksamheten, utbildning, coaching eller konkret ledarskap inom din organisation. Vi värnar vårt oberoende, och i ett mentorskap har vi alltid ditt bästa för ögonen när vi flyger med dig i din interna resa.

Snabbspår

Att göra något greppbart, och på några få timmar lyckas formera framfart är en superkraft. Därför förstår vi att dessa nedslag som snabbt accelererar verksamhetens framfart är populära. Tillsammans med er aktiverar vi Opportunity Activation-modellen i praktiken för att möjliggöra förvånansvärt snabb progress.

Föreläsning + Workshop

Gör en kompetensinjektion och gå samtidigt till handling. Här kombinerar vi föreläsning eller inspiration med aktiva övningar för att direkt bottna i vad föreläsningens eller inspirationssessionens insikter betyder för er. I de aktiva övningarna skapar vi konkret värde genom att exempelvis kartlägga ett område, göra en self assessment eller identifiera åtgärder.

Resor

Vi krokar arm i en gemensam resa där vi både aktiverar mentorskap samt planerar och genomför konkreta nedslag för att flytta fram positionerna i ambitioner, bedöma möjligheter, gå till handling, vässa digitala förmågan samt lära organisationen att kontinuerligt göra bättre val i vardagen.

unsplash-image

Kompetensboost

Rätt kompetens vid rätt tillfälle är avgörande för att få snabba och hållbara resultat. Ibland kan interna uppsättningar behöva kompletteras. Det kan göras genom kompetenstillskott vid enskilda tillfällen eller i mer löpande form och sker genom personlig rekommendation om önskemål finns.

Kontakt

Markus Lundström
markus.lundstrom@hey.com
073-344 81 83

Sanna Lindström
sanna.lindstrom@nimbly.se
072-966 97 70

Opportunity Activation by Wild Honey AB and Nimbly Studio AB