unsplash-image

Omvärldsbevakning Digitalisering

I en värld där teknikens framsteg aldrig stannar, erbjuder vi en omvärldsbevakning inom digitalisering som håller dig framåtblickande och redo att ta vara på de möjligheter som tekniken erbjuder.

  • Insikt i de senaste trenderna: Få en djupgående förståelse för de senaste digitala trenderna och innovationerna som formar din bransch.
  • Strategisk fördel: Använd vår omvärldsbevakning för att identifiera och utnyttja nya affärsmöjligheter innan konkurrenterna hinner före.
  • Anpassade rekommendationer: Motta skräddarsydda insikter och råd som hjälper dig att navigera i digitaliseringens landskap på ett sätt som bäst passar just ditt företag.

Häng med!

Ibland är det svårt att stanna upp i vardagen, ta ett steg tillbaka och reflektera kring sådant som pågår i omvärlden.

I en tid där digitala lösningar och innovationer snabbt kan förändra spelreglerna i nästan alla branscher, är det avgörande för företag att inte bara hålla sig informerade utan också att vara redo att snabbt anpassa sig och agera. Omvärldsbevakning är för dig som vill säkerställa att ditt företag inte bara hänger med i utvecklingen utan leder den.

Jag hjälper dig att sortera i bruset. Genom korta och lättillgängliga uppdateringar av omvärldshändelser med hög relevans underlättar jag för dig att hänga med

 

Vad får man med sig hem?
Passar dig som

🚀 På ett smidigt sätt vill ta del av omvärldsbevakning inom digitalisering

🎯 Vill ha rapportering av omvärlden i relation till din kontext

unsplash-image

Hur passar allt som händer in i min verksamhet?

Att hålla sig uppdaterad inom digitaliseringens möjligheter är inte längre en lyx – det är en nödvändighet. Det handlar om att förstå hur nya teknologier kan tillämpas för att lösa gamla problem på nya sätt, effektivisera verksamheten och skapa värde för kunderna. Det ger också en förståelse för hur man kan skapa en mer flexibel och framgångsrik verksamhet som är hållbar över tid.

Nyheter och omvärldshändelser behöver sättas i relation till den dagliga verksamheten för att bli greppbara. Jag ger konkreta exempel och kommer med idéer på vad du kan göra för att konkret aktivera möjligheter i omvärldshändelser.

Upplägg

Omvärldsbevakningen levereras genom regelbundna rapporter, analyser och kan kombineras med anpassade workshops om behov finns. Vi ser till att du får tillgång till den mest relevanta informationen genom att:

  • Anpassa innehållet efter din bransch och specifika behov.
  • Leverera insikter i ett format som är lätt att ta till sig och omsätta i praktisk handling.
  • Erbjuda expertstöd för att diskutera hur insikterna kan tillämpas i din verksamhet.
Vad får man med sig hem?
Vad man får

🖥️ Rapporter och nyheter via mail eller notiser

✨ Speciellt fokus på AI i praktiken

Kontakt

Markus Lundström
markus.lundstrom@hey.com
073-344 81 83

Sanna Lindström
sanna.lindstrom@nimbly.se
072-966 97 70

Opportunity Activation by Wild Honey AB and Nimbly Studio AB