unsplash-image

Digitalt Bollplank

Med "Ring en Vän", får du och ditt företag direkt tillgång till personlig rådgivning från oss - dedikerade experter inom digitalisering. Vi står redo att agera som ditt bollplank, för att navigera dig genom digitaliseringens utmaningar och möjligheter.

  • Direkt tillgång: Ett samtal bort från expertis inom digitalisering, redo att bistå med insikter och reflektioner.
  • Flexibelt stöd: Använd oss som ditt bollplank för att brainstorma idéer, lösa problem eller få vägledning om nästa steg i din digitala resa.
  • Mångsidig erfarenhet: Dra nytta av en bred kunskapsbas från oss tre kollegor, som tillsammans täcker ett brett spektrum av digitaliseringens aspekter.

Känner du dig ensam med bedömningar?

I en snabbföränderlig digital värld kan rätt beslut vid rätt tidpunkt vara skillnaden mellan framgång och missad potential. "Ring en Vän" ger dig tryggheten att alltid ha tillgång till kvalificerad rådgivning, vilket möjliggör för dig att fatta välgrundade beslut snabbt och effektivt.

Att ha ett bollplank är avgörande för att kunna utveckla och validera idéer i en tidig fas, innan stora resurser investeras. Det ger dig en unik möjlighet att utforska nya digitala strategier, produkter eller tjänster med experter som kan vägleda och ge feedback baserat på djup branschkunskap och erfarenhet.

"Ring en vän" är ett generellt verksamhetsstöd för dig som jobbar nära IT och digitalisering men inte har expertkunskap. 

Hamnar du ofta i ett läge där du har kravställt något och inte kan bedöma återkopplingen, är det rätt teknikval, är det mycket, lite osv?

Använd oss som bollplank i frågor som: “Kan det ta ett år att bygga detta?” eller"Ska vi bygga den här lösningen själva eller börja titta på tredjepartlösningar?

 

Vad får man med sig hem?
Passar dig som

🚀 Behöver någon att bolla med i dina beslut

🎯 Vill testa dina tankar eller har kört fast i en fråga

unsplash-image

Proxy mot fler kompetenser

Genom tillgång till vassa hjärnor och erfarenhet kan vi snabbt stämma av med en handfull personer lämpliga för att sammanväga en bra bedöming och återkomma till dig med.

Tillsammans kan vi ge pragmatiska svar från flera kompetenser, kanske en rekommendation eller åtminstone belysa vad du behöver tänka på.

Upplägg

Vårt "Ring en Vän"-upplägg är flexibelt och skräddarsys för att passa dina behov. Det innebär:

  • Snabb tillgång via telefon eller digitala mötesplattformar när du behöver rådgivning.
  • Anpassad rådgivning baserat på din specifika situation, utmaningar och möjligheter.
  • Engagerande dialog som fokuserar på att ge dig praktiska och genomförbara insikter.
Vad får man med sig hem?
Vad man får

☎️ Tillgång till oss via telefon/möten/sms

✨ Få svar snabbt på era funderingar

Kontakt

Markus Lundström
markus.lundstrom@hey.com
073-344 81 83

Sanna Lindström
sanna.lindstrom@nimbly.se
072-966 97 70

Opportunity Activation by Wild Honey AB and Nimbly Studio AB